Órák óta ez a felzaklató Trump-fotó tartja izgalomban a világ barnítókrém-használóit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mindig is sokakat izgatott, hogy Donald Trump arcbőre mitől lehet ilyen furcsán narancsos színezetű. Az kezdetekről szinte biztos volt, hogy nem betegségről vagy más természetes elváltozásról van szó. Az árnyalat erőssége ugyanis változó, a szeme körül pedig a legtöbbször jól látszik, hogy nap- vagy úszószemüveget hordhat a színezés közben, ezért a bőr ezeken a részeken világos marad. 

A szakértők eddig csak azon vitatkoztak, hogy ügyetlenül alkalmazott spré vagy béna szoláriumozás állhat-e a háttérben, védőszemüveget ugyanis mindkettőhöz kell viselni. 

William Moon fehér házi fotós pénteken készült, azonnal világhírűvé lett fotója eldönteni látszik a kérdést. Moon az elnököt a munkahelye kertjében kapta el egy olyan pillanatban, amikor a haját hátrasimító szél miatt különösen jól látható, hogy a szín rá lehet fújva. 

Moon a képnek megcsinálta a fekete-fehér verzióját is. Ez, ha lehetséges, még erőteljesebb:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér