Gyurcsány: Aki egy picit is feldugja a fejét a Fidesz ellen, azt megölik, vagy megpróbálják megölni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Pokoli éveken vagyunk túl, ezt mindenki látja. Aki egy picit is feldugja a fejét a Fidesz ellen, azt megölik, vagy megpróbálják megölni," mondta a Demokratikus Koalíció elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Rónai Egon riporter közbevágására Gyurcsány hozzátette: nem fizikai értelemben. 

Miután a vasárnapi évértékelőjében sokat beszélt a következő, ellenzéki kormányról, ismét kijelentette: 

"az egyik legalázatosabb és bátrabb támogatója leszek a következő kormánynak, aminek minden bizonnyal nem leszek tagja, de igen sok munka van egy kormány körül."

Arra a kérdésre, hogy lenne-e miniszterelnök, azt válaszolta, hogy

azt gondolom, hogy jó ízlésű, tisztességes pali vagyok,

akit sokat szeretnek és sokan nem, szerinte azt a politikust fogják megtalálni közösen, aki képes arra, hogy a Momentumtól Jobbikig tartó ellenzéket összefogja. Hozzátette: minden bizonnyal pártja, a DK lesz a következő kormányban a legfontosabb tényező. 

Rónai Egon: Így viszont pártelnökként hatása lesz a kormányzásra, ha nem is a kormány tagja.

Gyurcsány: Igen, de szerintem ez jó lesz Magyarországnak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó