„2006 kutyafüle volt, iszonyatos időszak vár ránk, ha győzünk”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2019-ben az ellenzék legerősebb pártja a Demokratikus Koalíció lett. Megduplázta szimpatizánsai számát. Miközben az MSZP beszakadt. Mi történt a baloldali szavazókkal? Maradhat-e Gréczy Zsolt a fura képei után a DK tagja? Milyen érzés egy gyurcsányistának a Jobbikkal összeállni? Ki legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje? Vasárnap délután Gyurcsány Ferenc értékelte az évet a Sofitel Hotelben.   

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.