„2006 kutyafüle volt, iszonyatos időszak vár ránk, ha győzünk”

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2019-ben az ellenzék legerősebb pártja a Demokratikus Koalíció lett. Megduplázta szimpatizánsai számát. Miközben az MSZP beszakadt. Mi történt a baloldali szavazókkal? Maradhat-e Gréczy Zsolt a fura képei után a DK tagja? Milyen érzés egy gyurcsányistának a Jobbikkal összeállni? Ki legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje? Vasárnap délután Gyurcsány Ferenc értékelte az évet a Sofitel Hotelben.   

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.