Jelentősen nőtt a magyar kórházak és iskolák elleni kibertámadások száma

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tavaly jelentősen nőtt az oktatási, valamint az egészségügyi intézmények, kórházak elleni kbertámadások száma, jelentette be hétfőn Bencsik Balázs, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének vezetője a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal és az Országos Rendőr-főkapitánysággal közös sajtótájékoztatóján.

Bencsik tájékoztatása szerint a fő veszélyt az adathalászat és a zsarolóvírusok jelentik. Arra is felhívta a figyelmet, hogy ilyenkor, adózási szezonban megsokszorozódnak az adathalás támadások. (Via MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót