Kásler Miklós szerint több ezer éve ismert, hogy "a szellem virágzásának feltétele az egészséges, szép test"

"Az új sport- és kulturális központ része mindannak, amit a kormány meghirdetett, amelynek jegyében épülnek az iskolák, épülnek a tornatermek, és amelynek célkitűzése, hogy legalább minden járásban legyen egy uszoda" - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Sárvár Aréna hétfői átadóján. Az MTI beszámolója szerint Kásler Miklós hangsúlyozta: 

több ezer éve közismert, hogy "a szellem virágzásának feltétele az egészséges, szép test".

Szerinte a sport erősíti és egészségessé teszi a szervezetet, nemes versenyre késztet, amelynek során "a gyarló emberi tulajdonságok nem érvényesülnek, a tiszta teljesítmény áll a középpontban". Méltatta a kormány oktatási programját, ami "teljesen új alapokra helyezi például az idegen nyelvek oktatását.

"Minden gyerek lakóhelyétől és anyagi helyzetétől függetlenül eljuthat színházba, bábszínházba, múzeumba, levéltárba, megismerheti a Magyarországon őshonos állatfajtákat."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér