Késsel rabolták el egy kisfiútól a biciklijét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 51 éves asszony hétfőn azzal hívta a rendőröket, hogy rövid időre beszaladt egy jánoshalmi boltba, a kisfia pedig az üzlet előtt a kerékpárjaikra vigyázott. A közelben többen várakoztak, köztük egy idősebb férfi, és amikor a nő kiment a boltból, az ismeretlen odalépett a kisfiúhoz, megfogta a kerékpárját, majd egy késsel a kezében azt mondta, hogy elviszi azt. A rémült gyerek az anyja felszólítására átadta a biciklit, amivel a rabló elhajtott.

Az áldozat és a szemtanúk leírása alapján a rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a felfegyverkezve elkövetett rablással megalapozottan gyanúsítható 45 éves jánoshalmi férfit, és a kerékpárt is lefoglalták. A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér