Gyurcsány: Na, akkor narancsillatú borzocskáim!

2020 február 12., szerda 14:36
307

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke az alábbi videóval reagált arra, hogy a Fidesz vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez ellene, mert nem költötte el a 2 milliárdos osztalékát: 

„Na, akkor narancsillatú borzocskáim! Napok óta arra vagytok kíváncsiak, hogy törvényesen megszerzett és leadózott jövedelmemből hogy éltem” – mondta Gyurcsány, majd azt kérte:

„Csináljuk úgy, hogy a Fidesz pártelnöke, a mostani kormányfő is megmutatja, hogy hogyan tellett neki gyermekeit külföldön taníttatni, fizetni 5 millió forintos tandíjat Svájcban, hogyan tud elmenni labdarúgó-mérkőzésekre magánrepülőgéppel, és mi is megmutatjuk, hogy hogyan élünk.”

Azt mondta, a DK pár napon belül benyújt egy törvényjavaslatot arról, hogy ne csak azt nézzék meg, a képviselőknek hogyan növekedett a vagyona, hanem azt is, hogy a családtagjaiké hogyan nőtt, és ebből hogyan éltek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt