Kigyulladt a kilátó Révfülöpön

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök hajnalban tűz miatt beomlott a révfülöpi Fülöp-hegyen lévő kilátó teteje és csigalépcsője, ezek teljes terjedelmükben kigyulladtak.

A tüzet a kővágóörsi önkéntes és a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók oltják, vízsugarakkal nem csupán a környező füves, fás területet, hanem a kilátó kőből épített szerkezetét is védeni próbálták. Munkálataik közben a torony fából épített részei beomlottak. 

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapjának tájékoztatása szerint a keszthelyi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat alakulatai is a helyszínre tartanak. (Via MTI, Katasztrófavédelem)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!