Télies éjszaka után tavaszias napunk lesz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hűvös, télies reggelre ébredhettünk, jelenleg +/-2 fok a hőmérséklet az országban. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön még változékony, szeles időnk lesz, de már gyengül az az áramlás, ami az elmúlt napok szélviharait okozta.

Délelőtt már mindenhol kisüthet a nap, az északi hegyvidéken 3-4, az ország többi részén 5-7 fokig melegedhet az idő. Délutánra az ország nyugati és déli határvidékén már a 10 fokot is meghaladhatja a hőmérséklet, de az ország többi vidékén is 7-9 fokra számíthatunk.

Este az északi hegyvidéken már 1-2 fokig hűlhet a levegő, az északi határ mentén pedig eleredhet a zápor, mert tőlünk északra újabb ciklon vonul át Európa felett. Ezért a nyugati végeken a szél is újra felerősödhet.

Pénteken csapadékosabb napunk lesz, hogy aztán a hétvégén kifejezetten tavasziassá váljon az idő, amely hétfőn csúcsosodhat ki, amikor akár 18 fok is lehet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér