Megölte a lányát egy mosonmagyaróvári férfi, majd magával is végezni próbált

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megölte 50 éves lányát, majd magával is végezni próbált egy idős férfi pénteken Mosonmagyaróváron - péntek délután a rendőrség.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken kora délután kapott bejelentést arról, hogy egy eszméletlen idős férfit találtak egy családi házban Mosonmagyaróváron. A kiérkező mentőszolgálat a férfit a helyszínen újraélesztette, majd kórházba vitte. Később a rendőrök a ház egyik szobájában egy női holttestet találtak.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi megölte 50 éves lányát, majd magával is végezni próbált. A haláleset körülményeinek tisztázását büntetőeljárás keretében kezdte meg a rendőrség.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér