Szabadlábra helyezték a ceglédi férfit, akit négyéves lánya elleni szexuális erőszakkal gyanúsítanak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy év börtön után szabadlábra helyezték a román állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint egy ceglédi munkásszállón megerőszakolta négyéves lányát, tudta meg a Blikk.

A kislányt még 2018-ban vitték kórházba, amiért fájlalta a lábát, az orvosnál viszont kiderült, hogy a kislány combcsontja el van törve és a nemi szerve is vérzik. A nőgyógyász azt is megállapította, hogy a kislánnyal nemi erőszak történt, de a munkásszállón élő szülők szerint csak egy tégla esett a gyerekre, ez okozta a sérüléseket. Az apát ezután őrizetbe vették, a gyereket pedig nevelőszülőknél helyezték el.

A gyanúsított ügyvédje megerősítette a lapnak, hogy a férfit szabadon engedték miután az ügyészség helyt adott a fogvatartás megszünéséről szóló indítványnak. A férfival szemben jelenleg nincs semmilyen kényszerítő intézkedés.„Most még egy szakvéleményre várunk, aztán szerintem a nyomozás lassan véget ér. Jelenleg a feleségével van, és minden vágyuk, hogy újra ők nevelhessék a kislányukat” – mondta a Blikknek Surdy Miklós ügyvéd. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó