Randira indult, de nem tudta, hogy a végére bűnrészes lesz egy bankrablásban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az online párkereső appok melegágyai a bizarr randitörténeteknek, de az egyik legszürreálisabb sztori biztosan egy amerikai, massachusettsi nőé,

akit a randipartnere egy bankrablásba rángatott bele az első (és utolsó) találkájukon.

Az egész úgy történt, hogy a nő autóval érkezett a srác szüleinek a házához a Rhode Island-i Chepachet-be, hogy átkocsikázzanak a 30 percre lévő, massachusettsi North Attleboróba. A férfi a nő elmondása szerint végig borozott az út alatt, de a viselkedése nem volt különösebben furcsa. Ezért a nő sem gondolt semmi rosszra, amikor a partnere arra kérte, álljon meg egy bankfióknál.

A nő így tett, a férfi kiszállt, percek múlva viszont

futólépésben, izzadtan, napszemüvegben és kalapban, fegyverrel és 1000 dollárral a kezében tért vissza,

és idegesen annyit mondott:

„Kib•••ottul húzzunk el innét!”

A nő annyira megszeppent, hogy engedelmeskedett és a gázra lépett, de amint meglátta az őket üldözőbe vevő rendőrautó szirénáit, azonnal lehúzódott, kiszállt az autóban maradt bankrabló mellől, akit a rendőrség azonnal letartóztatott.

Az évekkel ezelőtt, 2016 decemberében történt randi-bankrablás elkövetőjét, Christopher Castilót most ítélték el, öt év letöltendő börtönbüntetést kapott.

A bűntársi szerepbe rángatott randipartner büntetés nélkül megúszta. (CNN)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót