A Barcelona engedélyt kapott rá, hogy igazoljon egy játékost

2020 február 17., 12:23

Külön engedélyt adott a Spanyol Labdarúgó Liga az FC Barcelonának, hogy a téli átigazolási időszak zárulta után is szerződtethessen játékost.

A Barcelona azért kért külön engedélyt, mert francia csatáruk, Ousmane Dembele combizomszakadást szenvedett. Műteni kellett, így hat hónapot ki kell hagynia. Mindez azért jelent vis maiort, mert másik csatáruk, az uruguayi Luis Suárez is sérült, műtétből lábadozik.

A döntés alapján a Barcelonának 15 napja van szerződtetni valakit. A klub úgy tervezi, hogy "órákon belül" igazol valakit - de csak olyan játékosok közül válogathat, akik jelenleg is a spanyol első- vagy másodosztályban játszanak, és szabadon igazolhatók.

Az új játékos a Bajnokok Ligájában nem játszhat.

Spanyol lapértesülések szerint a kiszemeltek között van a dán Martin Braithwaite (Leganés), Angel Rodriguez (Getafe), Willian Jose (Real Sociedad), Lucas Perez (Alavés) ás Loren Moreno (Real Betis).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.