Hiller István támogatja, hogy legyen nő társelnöke pártjának, mert "ráció mellett szükség van érzelmekre is"

Hiller István megtörte hallgatását, és az MSZP közelgő tisztújítására tekintettel interjút adott a Népszavának. Hiller 2004-2007 között volt a párt elnöke, de mostani nyilatkozata alapján 1927-ben is lehetett volna. Azt a tervet, hogy a pártnak a jövőben egy férfi és egy nő társelnöke legyen, azzal támogatta, hogy "a ráció mellett szükség van érzelmekre is". Nem igazán szeretnék elveszni ennek értelmezésében, de azért ennyiből mégiscsak úgy tűnik, hogy Hiller megrekedt azon a szinten, ami szerint a nők ösztönlények, akiknek a gondolatain az érzelmeik uralkodnak.

Hiller, aki jelenleg az MSZP választmányi elnöke, és újra meg is pályázza ezt a posztot, arról is beszélt, hogy kiket találna alkalmasnak az MSZP vezetésére:

  • Molnár Zsoltot szívesen látná pártigazgatóként,
  • és szerinte érdemes Mesterházy Attila tapasztalataira is építeni.

Rajtuk kívül még Harangozó Tamást, Komjáthi Imrét és Szakács Lászlót is szívesen látná a párt vezetésében. (Népszava via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér