A kormány családpolitikáját dicsérte a köztévén a fideszes alpolgármester

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként mutatták be az M1 csatornán Király Nórát, aki a kormány családvédelmi intézkedéseit méltatta. A köztévé arról már elfelejtett beszámolni, hogy Király fideszes politikus, korább Újbuda alpolgármestere volt. A fiatal családosok beszámolói szerint amúgy az autóvásárlási kedvezménynek  volt a legnagyobb sikere. Király Nóra szerint 

olyan sokan igényeltek hétszemélyes autóvásárlási kedvezményt, hogy komoly várólisták vannak a szalonokban. Annyira felkapott ez az intézkedés, hogy vannak típusok, amikre félévet is várni kell.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér