Vas megye kiemelkedő értékének minősítette a megyei közgyűlés fideszes többsége a kormánypárti napilapot

Vas megye kiemelkedő értékei közé került a kormánypárti sajtókonglomerátumhoz tartozó Vas Népe nevű megyei napilap, írja a Nyugat.hu. A Vas Megyei Értéktár Bizottság nem bízta a véletlenre a döntést, még az önkormányzati választások előtt a megyei értékek közé emelte a napilapot, ezt hagyta jóvá most a megyei közgyűlés kormánypárti többsége is. A testület 11 fideszes tagjával szemben csak két nem szavazat volt (Hetyési Marianna-DK, Iker Áron-Momentum), a jobbikos képviselő tartózkodott, a szocialista pedig meg sem jelent. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér