Kálmán Olga szeretne bekerülni a DK elnökségébe

Be szeretne kerülni a Demokratikus Koalíció elnökségébe a párt március 1-i tisztújító kongresszusán, jelentette be Kálmán Olga az ATV Egyenes Beszéd című műsorában - aminek egykor a műsorvezetője volt.

Kálmán volt a Demokratikus Koalíció főpolgármester-jelöltje az ellenzéki előválasztáson, amit végül Karácsony Gergely nyert meg. Azóta belépett a pártba, most pedig két posztra is jelölték a tisztújító kongresszus előtt, amelyek közül ő az elnökségbe szeretne bekerülni.

Kálmán amúgy mostanában "találjuk ki Magyarországot" szlogennel országjárásba kezdett, ez állítása szerint feltölti. (Via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér