Már csak egy hétig rendelhető a 444 első nyomtatott magazinja

A klímaváltozásról, a táplálkozás jövőjéről, az emberiség túléléséről, egy világhódító magyar csodatöltőtollról és még egy sor más izgalmas témáról szól a 444 első nyomtatott magazinja, a Makro, ami idén áprilisban jelenik meg. A lapot közösségi finanszírozásban adjuk ki, itt a 444-en lehet megrendelni február 28-ig, azaz még pont egy hétig. Az elmúlt két hétben majdnem 3500-an rendelték meg eddig az újságot, amit április elején fogunk postára adni.

444 Makro megrendelés errefelé.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér