Aktuálisan ez a falba vájt lyuk Ilkeston negyedik legnépszerűbb turistalátványossága

Ilkeston aktuálisan negyedik legturistacsalogatóbb látványossága, a lyuk a bankomat melletti falon a Bath utcában.Fotó: Google Street View

Turistalátványosságot faragott pár tréfás kedvű internetező a Nottinghamhez közeli Ilkestonban egy falba vájt, kör alakú lyukból. A téglával szépen körberakott nyílás a NatWest bank helyi fiókjának bankomatja mellett látható, a bank tájékoztatása szerint a 90-es években alakították ki biztonsági okokból, hogy a bankomatot használók láthassák, nem ólálkodik-e valaki a fal túloldalán az alkalmat lesve, hogy lecsapja őket.

Ilkeston legfőbb látványosságai a TripAdvisor szerint 2020. február 22-énFotó: Screenshot

A "NatWest lyuk" névre keresztelt látványosság aktuálisan a negyedik legnépszerűbb látványosságnak számít a TripAdvisor oldalán abból, amit Ilkeson kínálni tud. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér