Feladta magát a csepeli emberölés feltételezett elkövetője

Feladta magát szombat délután K. Csaba, aki a rendőrség feltételezése szerint szombatra virradó éjjel olyan súlyosan bántalmazott egy férfit a csepeli Rákóczi Ferenc utcában, hogy az belehalt sérüléseibe.

A rendőrségre nem sokkal éjfél után érkezett bejelentés a bántalmazásról, az áldozat életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

A rendőrség a 24 éves, román állampolgárságú K. Csabát gyanúsította, akinek a fényképét is közölték, úgy kutatták. K. ezek után inkább önként jelentkezett a csepeli kapitányságon, ahol a rendőrség közleménye szerint "elszámoltatása folyamatban van". (Via MTI, Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér