San Franciscó-i felhőkarcolóról ugrálnak a Mátrix 4. főszereplői

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy Reddit-felhasználó, Hódító Vilmos (aki vélhetően csak névrokona a 11. században Angliát meghódító norman királynak) töltötte föl az alábbi kis videót, amelyen állítólag a Mátrix 4 egyik jelentét forgatják San Francisco felhőkarcolói között. Úgy tűnik, hogy a színészek (valószínű, hogy inkább kaszkadőrök) valóban elég mátrixosnak tűnő fekete bőrszerkókba öltözve ugranak le több mint száz méter magasból, drótkötelekhez rögzítve.

A héten többen posztoltak képeket a Matrix 4-forgatásról, San Franciscóból, tehát ez is erősíti a gyanút, hogy a toronydarukról valóban az új Wachowski-film figurái lógnak.

A Mátrix 4. része a hírek szerint 2021 májusában kerül mozikba, főszereplői ugyanazok lesznek, akik az első három résznek (Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss), a rendező pedig Lana Wachowski, aki a jelek szerint megadta magát annak a hollywoodi trendnek, hogy minden valamennyire sikeres filmet úgynevezett „franchise-zá” kell habosítani, magyarul újabb és újabb „folytatásokat” készíteni (valójában ugyanazt a sztorit átcsomagolni), addig, amíg az egészet meg nem utálja mindenki.

Lana (eredetileg Laurence) Wachowski bátyja (vagy nővére) Lily (eredetileg Andrew) Wachowski nem vesz részt az új film készítésében. Emlékeink szerint már a Mátrix második és harmadik epizódja is kínos erőlködés volt, ami nem túl jó előjel 2021 májusára. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.