San Franciscó-i felhőkarcolóról ugrálnak a Mátrix 4. főszereplői

FILM
2020 február 22., 12:20
comments 32

Egy Reddit-felhasználó, Hódító Vilmos (aki vélhetően csak névrokona a 11. században Angliát meghódító norman királynak) töltötte föl az alábbi kis videót, amelyen állítólag a Mátrix 4 egyik jelentét forgatják San Francisco felhőkarcolói között. Úgy tűnik, hogy a színészek (valószínű, hogy inkább kaszkadőrök) valóban elég mátrixosnak tűnő fekete bőrszerkókba öltözve ugranak le több mint száz méter magasból, drótkötelekhez rögzítve.

link Forrás

A héten többen posztoltak képeket a Matrix 4-forgatásról, San Franciscóból, tehát ez is erősíti a gyanút, hogy a toronydarukról valóban az új Wachowski-film figurái lógnak.

A Mátrix 4. része a hírek szerint 2021 májusában kerül mozikba, főszereplői ugyanazok lesznek, akik az első három résznek (Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss), a rendező pedig Lana Wachowski, aki a jelek szerint megadta magát annak a hollywoodi trendnek, hogy minden valamennyire sikeres filmet úgynevezett „franchise-zá” kell habosítani, magyarul újabb és újabb „folytatásokat” készíteni (valójában ugyanazt a sztorit átcsomagolni), addig, amíg az egészet meg nem utálja mindenki.

Lana (eredetileg Laurence) Wachowski bátyja (vagy nővére) Lily (eredetileg Andrew) Wachowski nem vesz részt az új film készítésében. Emlékeink szerint már a Mátrix második és harmadik epizódja is kínos erőlködés volt, ami nem túl jó előjel 2021 májusára. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.