San Franciscó-i felhőkarcolóról ugrálnak a Mátrix 4. főszereplői

Egy Reddit-felhasználó, Hódító Vilmos (aki vélhetően csak névrokona a 11. században Angliát meghódító norman királynak) töltötte föl az alábbi kis videót, amelyen állítólag a Mátrix 4 egyik jelentét forgatják San Francisco felhőkarcolói között. Úgy tűnik, hogy a színészek (valószínű, hogy inkább kaszkadőrök) valóban elég mátrixosnak tűnő fekete bőrszerkókba öltözve ugranak le több mint száz méter magasból, drótkötelekhez rögzítve.

A héten többen posztoltak képeket a Matrix 4-forgatásról, San Franciscóból, tehát ez is erősíti a gyanút, hogy a toronydarukról valóban az új Wachowski-film figurái lógnak.

A Mátrix 4. része a hírek szerint 2021 májusában kerül mozikba, főszereplői ugyanazok lesznek, akik az első három résznek (Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss), a rendező pedig Lana Wachowski, aki a jelek szerint megadta magát annak a hollywoodi trendnek, hogy minden valamennyire sikeres filmet úgynevezett „franchise-zá” kell habosítani, magyarul újabb és újabb „folytatásokat” készíteni (valójában ugyanazt a sztorit átcsomagolni), addig, amíg az egészet meg nem utálja mindenki.

Lana (eredetileg Laurence) Wachowski bátyja (vagy nővére) Lily (eredetileg Andrew) Wachowski nem vesz részt az új film készítésében. Emlékeink szerint már a Mátrix második és harmadik epizódja is kínos erőlködés volt, ami nem túl jó előjel 2021 májusára. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.