Újra összeállnak a Jóbarátok

15 év után egy különleges epizódra újra összeáll minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vígjátéksorozata, a Jóbarátok stábja. Az epizódot az HBO új sztrímingszolgáltatása, a Max sugározza majd. Az HBO Max indulását májusra tervezik, a Jóbarátok a bevezető kampány része.

Az már biztos, hogy a teljes szereplőgárda, mind a hat jóbarát vállalta a szerepet, vagyis Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mind szerepelnek majd. Matthew Perry a stábtagok közös képét a "történik" felirattal posztolta az Instagramra.

A Jóbarátok tíz évadát 1994-2004 között sugározták, a záróepizódot 52,5 millióan nézték az USA-ban, ezzel a 2000-es évek legnézettebb sorozatepizódja lett. Most a Netflixen látható a sorozat, ahol fiatalabb rajongókat is szerzett. Onnan azonban az HBO Max indulásával lekerül - a cég 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért.

A szereplőgárdának pedig most fejenként 2,5 milliót fizetnek majd a Variety értesülései szerint a különleges epizódért. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér