Újra összeállnak a Jóbarátok

kultúra
2020 február 22., 06:04

15 év után egy különleges epizódra újra összeáll minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vígjátéksorozata, a Jóbarátok stábja. Az epizódot az HBO új sztrímingszolgáltatása, a Max sugározza majd. Az HBO Max indulását májusra tervezik, a Jóbarátok a bevezető kampány része.

Az már biztos, hogy a teljes szereplőgárda, mind a hat jóbarát vállalta a szerepet, vagyis Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mind szerepelnek majd. Matthew Perry a stábtagok közös képét a "történik" felirattal posztolta az Instagramra.

link Forrás

A Jóbarátok tíz évadát 1994-2004 között sugározták, a záróepizódot 52,5 millióan nézték az USA-ban, ezzel a 2000-es évek legnézettebb sorozatepizódja lett. Most a Netflixen látható a sorozat, ahol fiatalabb rajongókat is szerzett. Onnan azonban az HBO Max indulásával lekerül - a cég 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért.

A szereplőgárdának pedig most fejenként 2,5 milliót fizetnek majd a Variety értesülései szerint a különleges epizódért. (Via BBC)