Bátyja idegbe itta magát, parkolóhelyet próbált kialakítani a traktorjának

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A helyi szabadnapos körzeti megbízott február 1-én a délutáni órákban vette észre, hogy Felsőnyék egyik utcáján az úttest teljes szélességében faágakkal van teleszórva. Hat farönk fekszik az úton és a „Veszélyes útkanyarulat” közlekedési jelzőtáblát valaki kiemelte a helyéről.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrök az adatgyűjtés után rövid időn belül azonosították, majd előállították a feltételezett elkövetőt, egy 40 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A tettét azzal magyarázta, hogy felidegesítette magát, mert kicsit több alkoholt ivott, és parkolót szeretett volna kialakítani a traktorjának és az autójának az út mellett. A nyomozást most fejezték be. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót