Bátyja idegbe itta magát, parkolóhelyet próbált kialakítani a traktorjának

A helyi szabadnapos körzeti megbízott február 1-én a délutáni órákban vette észre, hogy Felsőnyék egyik utcáján az úttest teljes szélességében faágakkal van teleszórva. Hat farönk fekszik az úton és a „Veszélyes útkanyarulat” közlekedési jelzőtáblát valaki kiemelte a helyéről.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrök az adatgyűjtés után rövid időn belül azonosították, majd előállították a feltételezett elkövetőt, egy 40 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A tettét azzal magyarázta, hogy felidegesítette magát, mert kicsit több alkoholt ivott, és parkolót szeretett volna kialakítani a traktorjának és az autójának az út mellett. A nyomozást most fejezték be. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér