Quentin Tarantinónak fia született Izraelben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az 56 éves rendező 36 éves felesége, Daniella Pick szombaton gyereket szült egy tel-avivi kórházban.

Quentin Tarantino és Daniella Pick a Volt egyszer egy Hollywood... római bemutatóján 2019. augusztus 2-án.Fotó: Filippo Monteforte/AFP

Quentin Tarantino még a Becstelen Brigantyk izraeli bemutatásakor ismerte meg a nőt Tel-Avivban, 2018-ban házasodtak össze Los Angelesben.

A fiú, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, az izraeli énekesnőnek és az amerikai filmrendezőnek is az első gyereke. (Hollywood Reporter)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér