Egy tolvaj beszorult a kocsi alá, aminek a katalizátorát akarta ellopni

A BRFK Tevékenység-Irányítási Központjába 0:14-kor érkezett bejelentés egy autó tulajdonosától, hogy a XX. kerületben, a Helsinki úton a kocsija alatt fekszik egy férfi és segítségért kiabál.

A BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre érkeztek, és látták, hogy a bejelentő autója alá egy férfi beszorult, közben segítségért kiabált. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársaival együtt megemelték az autót, és kihúzták alóla a tolvajt, akit a sérülései miatt kórházba vittek. A rendőrök az autó mellett megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket is.

A férfi a nyomozás adatai szerint az autó katalizátorát akarta ellopni, ellene a BRFK XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitánysága lopás kísérlete miatt indított nyomozást. A 44 éves dunakeszi férfi a kihallgatásán elismerte a bűncselekményt. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér