Szerelmi bánatában Németországba vágyott, magával vitte a bevételt az autómosóból

Vádat emelt egy férfi ellen a Pécsi Járási Ügyészség, amiért 1,2 millió forintot lopott el az autómosóból, ahol dolgozott. A vád szerint a férfi egy tavaly augusztusi napon, miután végzett a munkával, 

szerelmi bánatában úgy döntött, Németországban kezd új életet. Hogy megvalósítsa tervét, zárás után visszament az irodaépületbe, és a teljes bevételt ellopta. Aznap éjszaka egy pécsi hotelben szállt meg, majd Kaposvárra ment, és egy ottani szálldoában vett ki egy szobát öt éjszakára. Ezután telefont, tabletet, karórát és valutát vásárolt, a maradékot pedig az édesanyjának adta, illetve ételre és italra költötte. 

Végül a férfit a szállodában fogta el a rendőrség. Az ügyészségi közlemény szerint, ha bűnösnek találják, három évet is kaphat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér