Medditerrán ciklon vonul át az országon

Jó reggelt kívánok, eső kopogására ébredhettem az ablakon. Időjárásunkat ma az ország fölött átvonuló mediterrán ciklon alakítja, ez azonban nem meleget, hanem csapadékot hoz.

Az ország hőmérsékletileg két részre szakad. A Tiszántúlon akár még 18-19 fok is lehet, az ország másik felében, Sopron környékén jó, ha 10 lesz. Az viszont legalább már elég hamar! Délelőtt Sopron és Győr környékén 8-9, a Dunántúl északi részén 10-12, a Dél-Dunántúlon akár 14-15 fok is lehet.

Az északi hegyvidékeken 6-8, az Alföldön 15-16 fok várható délelőtt. Illetve a Dunántúlon délután is, ott számottevő felmelegedésre a ciklon frontvonalában nem nagyon számíthatnak. Az ország keleti felében azonban akár 18 fokig is melegedhet, és ott szórványos napsütés mellett zivatarok is kialakulhatnak a záporok mellett.

Záporokon túl lassú, csendes esőre is számíthatunk, Budapesten például ez lesz a jellemző, az előrejelzések alapján lényegében egész nap változó intenzitással esni fog.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.