Azt kérik az olaszoktól, most ne puszilkodjanak annyit, mint szoktak

Baci e Abbracci.

Azt kérik az olasz hatóságok honfitársaiktól, hogy a koronavírusra való tekintettel egy ideig ritkábban fogjanak kezet, és az kevesebbet ölelkezzenek és puszilkodjanak az átlagosnál. Olaszországban jóval megszokottabb a gyakori testi kontaktus, főleg délen. Az országban elég súlyos a helyzet, már több mint száz áldozatot szedett a koronavírus, és több mint 3000 embert fertőzött meg. Az iskolákat és sportcentrumokat március közepéig zárva tartják. 

(AFP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér