Kovács Zoltán reméli, hogy a koronavírus nem fog bekavarni a nemzeti konzultációnak

Hosszú és eseménytelen interjút adott a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Magyar Hírlapnak. A váratlan fordulatoktól szinte teljesen mentes beszélgetésben szó esett bevándorlásról, Brüsszelről és a nemzeti konzultációról.

Kovács Zoltán elmondta, a nemzeti konzultáció nagyon működik. „Egyedülálló ez a közvetlen kapcsolat a társadalom és a kormányzat között, az eddigi visszajelzések alapján pedig az emberek értékelik a lehetőséget, volt olyan, hogy több mint kétmillióan válaszoltak”. Hozzátette, 

„a március 15-e utáni héten kezdődhet az ívek postázása. Reméljük, a koronavírussal kapcsolatos kihívások nem fognak 'bekavarni'.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér