Megint meghosszabbította a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2016 márciusa óta újra és újra meghosszabbítja Magyarország kormánya a válsághelyzetet, amit szerintük a tömeges bevándorlás okoz. 

„Magyarország és a magyar emberek biztonsága érdekében a kormány meghosszabbítja a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, külön tekintettel a Törökország felől elindult migránsáradatra, annak biztonsági és járványügyi kockázatára” - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtök este az MTI-vel.

Az erről szóló kormányrendelet hamarosan olvasható lesz a Magyar Közlönyben.
"Komoly és veszélyes a mostani migrációs helyzet Magyarországra nézve is" - emelték ki. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér