Gázrobbanás volt egy tízemeletes váci panelban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Gázrobbanás történt vasárnapra virradóra Vácon egy tízemeletes társasházban, közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az ott élő száznyolc embernek ideiglenes máshol kellett tölteni az éjszakát. A beszámoló szerint a Vám utcai épületben a detonáció következtében ablakok törtek ki, kidőlt egy válaszfal, és megrongálódott a gázvezeték is, de tűz nem keletkezett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér