Gumilövedékes pisztollyal raboltak ki egy Határ úti éttermet

Gumilövedékes fegyverrel raboltak ki egy non-stop éttermet vasárnap hajnalban Budapest XIX. kerületében, a Határ úton, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A beszámoló szerint ahogy az étterem alkalmazottja ajtót nyitott a két hátsó ajtón kopogó férfinak, azok rögtön lőttek is. Miután mellkason találták, lefogták és elvitték a kasszából a pénzt. A megtámadott alkalmazott könnyű sérüléseket szenvedett. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér