Libanon csődöt jelentett

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

"Libanon nem tudja törleszteni a következő hét elején esedékes 1,2 milliárd dolláros eurokötvény-tartozását," jelentette be szombaton Hasszan Diab miniszterelnök szombaton. Ezzel lényegileg csődöt jelentett az ország, ahol  az államadósság eléri  a GDP 170 százalékát. A kormányfő szerint "nem volt könnyű döntés, de Libanon adóssága nagyobb, mint amit az ország elbír."  

A csőd bejelentése után Diab hozzátette, azt tervezik, hogy tárgyalnak hitelezőkkel adósság átstrukturálásáról.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!