Ronaldinhót letartóztatták

bűnügy
2020 március 08., 08:05

Fenállt a szökés veszélye, ezért letartóztatták Ronaldinhót Paraguayban. A brazil focista és testvérét még múlt hét szerdán érkezett egy kaszinótulajdonos meghívására Brazíliából, Sao Paulóból az országba, ahová hamis útlevéllel próbáltak belépni.

Állításuk szerint a gépre még brazil papírokkal csekkoltak be, és a leszállás után nyomták a kezükbe ismeretlenek a hamisított paraguayi iratokat. Ronaldinhóékat azonnal őrizetbe vették, a hatóságok pedig most ezt a letartóztatást hosszabbították meg, írja az ESPN.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.