„A kutyafáját, egy lélegeztetőgép 3-4 millió forint, hát vegyünk már! 3-4 millió forint egy NB1-es focista havi fizetése...”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Egészen elképesztő, ami történik, (..) mert úgy látjuk, hogy a saját kormányunk botladozik” – mondta videóüzenetében kedden Gyurcsány Ferenc, aki már pártja kongresszusán is hosszan beszélt a koronavírus okozta helyzetről. A Demokratikus Koalíció elnöke a Facebookon tartott online fogadóóráján kijelentette:

„Láthatóan nem tudnak megbirkózni a problémával. Több gond is van ezzel: részint kormányozni is kellene, és többek között kormányozni kellett volna az egészségügyben. Nem tették!”

Szerinte „most, amikor itt állunk a baj közepén”, kiderül, hogy nem tudnak kezelni egy ilyen helyzetet. Gyurcsány szerint nincs elég lélegeztető gép a magyar kórházakban, ezért ismét javasolta, hogy vegyen a kormányzat: 

„A kutyafáját, egy lélegeztetőgép 3-5 millió forint, hát vegyünk már!! 4 3-5 millió forint az egy NB1-es focista havi fizetése!”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó