Kiszolgáltatott emberek pénzét sikkasztotta Fővárosi Kormányhivatal négy dolgozója

A Nemzeti Védelmi Szolgálat és a Rendőrség közösen folytatott nyomozása eredményeként kiszolgáltatott, gondozott személyek vagyonával visszaélő hivatali dolgozókat fogtak el a Főváros Kormányhivatalnál, közölte az MTI. A szűkszavú tájékoztatás szerint 

rendőri szervek hosszas nyomozati munka után fogták el a négy fő gyanúsítottat, akiket hivatali vesztegetés és sikkasztás vádjával őrizetbe vettek, a kormányhivatal pedig azonnal megszüntette a gyanúsítottak jogviszonyát.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér