Rendőrök menekítették ki bíróságról a balotaszállási nőt, aki kilométereken át vontatta maga után kutyáját

Nem ismerte el bűnösségét a  Csongrádi Járásbíróságon az a 68 éves balotaszállási nő, akinek brutális tettéről a 444 írt először: H. Balázsné Magdolna tavaly augusztusban kilométereken át vontatta autójával maga után kutyáját, büntetésből, amiért megszökött. Egy szemtanú által készített felvétel szerint nem is bántat tettét. Az állat nem élte túl a kínzást. 

Az ügyészség hat hónap börtönbüntetést kért a nőre, de a nő ezt a keddi előkészítő ülésen nem fogadta el, mert szerinte nem követett el bűncselekményt. A Délmagyar.hu beszámolója szerint a tárgyalást követően miután elhagyta az épületet, 

"vissza kellett neki menekülnie, mert dühös állatvédők várták. Végül több rendőrautó is érkezett, és a járásbíróság hátsó kapuján menekítették ki a nőt."

A lap szerint az állatvédők megígérték: a következő tárgyaláson sokkal többen lesznek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó