Alex Jonest ittas vezetésért letartóztatták Texasban

Nyilvánosságra hozott bírósági iratok szerint az összeesküvés-elméleteket terjesztő Infowars trumpista alapítóját, Alex Jonest letartóztatták Texasban ittas vezetésért, miután a felesége egy vita után a házukhoz hívta a rendőröket.

Alex Jones békaként az Infowarsban

A 46 éves Alex Jonest hétfő este éjfél után vitték be egy austini börtönbe, majd pár órával később óvadék ellenében elengedték. A Travis megyei seriffiroda szerint a férfiből „erős alkoholszag” áradt, és a véralkoholszintje 0,076 és 0.079 százalék volt. Texasban legálisan legfeljebb 0,08 százalékkal lehet vezetni, Jones ráadásul az egyszerű józansági teszteket sem tudta elvégezni. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér