Megérkezett a melegfront!

Melegfront vonul át az ország felett, ez jelen pillanatban abban mutatkozik meg, hogy az ország jó részén szemetel az eső. De lesz más hozománya is: délről az ilyenkor szokásosnál sokkal melegebb levegő áramlik az ország fölé.

Ennek köszönhetően az ország nyugati felében már délelőtt 14-15 fok lehet, és a nap is előbukkanhat. Az ország középső részén ekkor még csak tíz, a Tiszántúlon 7-8 fok lesz csupán.

Délután a Dunántúlon gyakorlatilag kitavaszodik. Szinte mindenhol kisüthet a nap, a csúcshőmérséklet 17-18, a nyugati végeken 20-21 fok körül alakulhat. A Tiszántúlon ekkor is hűvösebb lesz, a Viharsarokban például csak 11-12 fok körül alakul ma a csúcshőmérséklet.

Ez a kimondottan tavaszias idő az előrejelzések szerint csak csütörtökig tart ki, holnap 17-22 fok körül alakulhat majd a csúcshőmérséklet, hogy aztán pénteken újabb front vonuljon át esőzésekkel. Hétvégén így már csak 10-14 fok közti csúcshőmérséklettel, de egyre több napsütéssel számolhatunk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér