Szolidáris lakhatást szervez a kollégiumokból kirakottaknak a Hallgatói Szakszervezet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A kormány szerdai döntése alapján március 16-ig kiürítik az egyetemi kollégiumokat, hogy lassítani tudják a koronavírusjárvány terjedését. Ez sok egyetemistának komoly problémát jelent, mert kollégiumokon kívül nagyon nehéz megoldani a lakhatásukat. A Hallgatói Szakszervezet ezért most szervezkedni kezdett, hogy megoldják a problémát.

A Facebookon közzétett felhívásukban várják mindenki jelentkezését, aki fel tud ajánlani legalább egy kanapét kollégista társainak.

Emellett igyekeznek megoldani a kollégiumból kitettek ingóságainak elraktározását is. Kérik, hogy azok, akiknek segítségre van szükségük, vagy segítséget tudnak felajánlani, keressék őket a Facebookon, vagy emailben a hallgatóiszakszervezet@gmail.com címen.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót