A koronavírusos Tom Hanks és felesége üzenik, köszönik szépen, jól vannak

Csütörtökön posztolt először Tom Hanks arról, hogy felesége és ő is elkapták a koronavírust, ma pedig egy újabb Twitter posztot írt arról, hogy köszönik az ausztráliai kórház dolgozóinak a remek ellátást. Tom Hanks mindenkit megnyugtatott, hogy kellőképp el vannak izolálva a kórházban, hogy ne fertőzzenek meg másokat. Szerinte a legtöbb, amit mindannyian tehetünk, hogy követjük az előírásokat és vigyázunk saját magunkra és másokra is. A poszt végén egyik filmjéből, a Micsoda csapatból vett idézettel buzdítja kitartásra az embereket, miszerint: A baseballban nincs sírás!

A házaspár szerint még Amerikában kaphatták el a vírust, mielőtt Ausztráliába utaztak volna Hanks új, Elvis Presleyről készülő filmjének forgatására. A felesége, Rita Wilson pedig épp egy albumon dolgozott Ausztráliában, ezért több stúdiót is meglátogatott. Mivel nem lehet tudni, hogy a nő mikor fertőződött meg és kiknek adta át a vírust, a stúdiókban minden vele érintkező személyt teszteltek és 14 napos otthoni karantéban küldtek.  

(The Hollywood Reporter)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó