Az otthonaikba zárt olaszok megtalálták a módját, hogy kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz

Egy helyi, népszerű dalt kezdett el énekelni éjszakai magányában egy olasz férfi Sienában, majd a szomszédok nyitott ablakaiknál kapcsolódtak be a közös dalolászásba. Erről egy nagyon kedves tweetből értesült a világ. Nem csoda, hogy megpróbálták megidézni a közösségi létezést, Olaszországot hétfőn teljesen lezárták és arra kértek mindenkit, maradjon otthon.  Aki kiteszi az utcára a lábát, azt azonnal megtalálják, és jó indoka kell hogy legyen otthona elhagyására. 

Az országban már több mint 15 ezer koronavírusos fertőzést regisztráltak, a halottak száma 1000 felett van. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér