Navracsics azzal számol, hogy valószínűleg elkapja a koronavírust

A volt uniós biztos a Spirit FM-nek beszélt arról, hogy bár félti a családját a koronavírus miatt, de ha hinni lehet a német becsléseknek, miszerint a népesség 60-70%-a el fogja kapni a fertőzést, 

akkor ő nem arra készül, hogy hogyan kerülje el, hanem hogy hogyan essenek túl rajta.Navracsics Tibor úgy látja, hogy mivel az egész napját emberek között tölti, vélhetően el fogja kapni a koronavírust, ezért az immunrendszerét igyekszik erősíteni. (via ATV)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.