Navracsics azzal számol, hogy valószínűleg elkapja a koronavírust

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A volt uniós biztos a Spirit FM-nek beszélt arról, hogy bár félti a családját a koronavírus miatt, de ha hinni lehet a német becsléseknek, miszerint a népesség 60-70%-a el fogja kapni a fertőzést, 

akkor ő nem arra készül, hogy hogyan kerülje el, hanem hogy hogyan essenek túl rajta.Navracsics Tibor úgy látja, hogy mivel az egész napját emberek között tölti, vélhetően el fogja kapni a koronavírust, ezért az immunrendszerét igyekszik erősíteni. (via ATV)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér