Coronavirus challenge: egy tik-tokozó amerikai lány megnyalt egy vécédeszkát, hogy bekerüljön a tévébe

Azzal akart híressé válni egy fiatal Tik-tok felhasználó amerikai nő, hogy elindítja a koronavírus kihívást, méghozzá úgy, hogy levideózta, amint megnyalja egy repülőgép vécédeszkáját.

Az ember ezt olvasva joggal gyanakodhatna abszurd álhírre, de ez maga a valóság. @avalouiise Tok-tok felhasználó Instagramos accountja, illetve több utánakutatós amerikai cikk alapján az influencer tényleg azért nyalogatta a vécét, hogy - saját bevallása szerint - téma legyen a CNN-en.

De az igazi bomba nem is a Tik-tokról azóta eltűnt, de a Twitteren milliószámra megosztott első videó, hanem a második, amiben a csaj reagált az első reakciókra. 

Ennek a második videónak az elején arról beszél, hogy milyen sokan aggódnak érte, hogy belehalhat a kihívásba, de biztosítja őket, hogy nem fog belehalni. Ekkor jön a csúcsjelenet, amiben 

a Tik-tok infektológusa elmagyarázza, hogy “teljesen jól” van, mivel a koronavírus légzőszervi megbetegedést okoz, de neki nincs olyan, hiszen tessék, ekkorát képes pöfékelni egy elektromos cigarettából. Amit meg is mutat nekünk.

Egy későbbi insta storyban arról írt, hogy akció előtt 40 percig hipózta a vécédeszkát. Meg arról is, hogy ezzel a nagyszerű videójával állítólag 4000 dollárt keresett.

Egy, magát Ava barátjának mondó felhasználó pedig azt írta egy Insta-posztjában, hogy a repülő a vécényalogató lány saját magánrepülője volt. Ami vagy igaz, vagy nem, de valójában teljesen mindegy is.

A kihívás hála istennek nem lett népszerű, de az eredeti posztoló egyik cimborája azért bepróbálkozott egy ajtógomb megnyalásával.

A jelen helyzetben nem ér azt mondani erre, hogy a világ megérett a pusztulásra!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér