Halálra verte élettársát a kocsmából hazafelé

A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki a gyanú szerint Lajosmizsén úgy megverte élettársát, hogy az belehalt sérüléseibe, közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A tájékoztatás szerint 

az 50 éves román férfi még szombat este, a kocsmából hazafelé veszett össze a 39 éves nővel, akit a nyílt utcán megvert. 

A magatehetetlen nőt hazavitte, de az másnapra belehalt sérüléseibe. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér