Olaszországból jött, megszökött a pécsi klinikáról, majd ittasan visszament

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy olvasója értesítette vasárnap este a Bama.hu-t, hogy Pécs belvárosában nagy erőkkel keresnek a rendőrök egy férfit, aki korábban Olaszországból érkezett, majd városi kórház infektológiára került, de onnan megszökött. A lap megkeresésére a helyi kapitányság megerősítette: valóban így történt, de hozzátették:

"már nem keresik az infektológiai osztályról engedély nélkül távozó férfit, mert az illető pár órával oda ittas állapotban visszatért."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér