Több mint kétezer szombathelyi lakásban nincs fűtés és melegvíz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kilyukadt egy gerincvezeték, így

több mint kétezer lakásban és hetven közületi fogyasztónál szünetel a fűtés és a melegvíz-szolgáltatás Szombathelyen, előre láthatólag csütörtök estig,

írja az MTI. A távhőszolgáltatást végző cég szerint az érintett lukas szakaszt muszáj kicserélni, mert a meghibásodás miatt a rendszerben olyan nagy mennyiségű a vízvesztés, hogy az a kazán üzembiztonságát veszélyezteti. A Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. szerint a munkálatokat legkésőbb március 19-én délután 19 óráig befejezik és a szolgáltatást helyreállítják.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!