A Forbes valós idejű adatai szerint a járvány miatt már nem dollármilliárdos Mészáros Lőrinc

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az amerikai Forbes folyamatosan frissülő listája szerint Mészáros Lőrinc már nem dollármilliárdos. Az amerikai gazdasági lap a tőzsdei árfolyamokat követve jutott erre a következtetésre.

Mészáros Lőrinc januárban még 407,7 milliárdos vagyonnal szerepelt a Forbes magyar kiadásának leggazdagabb magyarokról szóló listáján. Az amerikai kiadás valós idejű adatai szerint azonban a tőzsde zuhanása miatt jelenleg már csak 985,2, millió dollárja, vagyis jelenlegi árfolyamon ~290 milliárd forintja van, vagyis a járvány miatt már 117 milliárd forinttal csökkent a vagyona.

A magyar kiadás szerint ez főleg azért lehet, mert vagyona jelentős részét tőzsdei cégekben tartja, ezek árfolyama pedig az elmúlt két hétben nagyot zuhant. Cégbirodalma zászlóshajója, az Opus a pénteki záróértékéhez képest is 15 százalékot zuhant. (Via Forbes)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér