A győri Audi-gyár is leáll

Fotó: Olvasónk/444

Délelőtt még biztosan nem lehetett tudni, azóta a vállalat az MTI kérdésére megerősítette, hogy az Audi győri gyárában is leáll a termelés. Az Audit tulajdonló Volkswagen csoport vezérigazgatója kedden kora délelőtt jelentette be, hogy legtöbb németországi és európai üzemüket leállítják.

Az Audi Hungária Zrt. közleménye szerint győri gyárukban a jövő hétfőtől szünetel a termelés. A közleményben mindezt azzal indokolták, hogy a lépést a munkavállalóik egészsége érdekében hozták. Arról a közlemény nem szólt, hogy a leállás idejére milyen javadalmazást biztosítanak a gyár dolgozóinak. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér