A ludasi polgármestert nem zavarja a koronavírus, kisiskolásokkal tartotta meg a március 15-i ünnepséget

Ludas község fideszes polgármesterét, Vargáné Csengeri Mónika látszólag nem aggódik azon, hogy a koronavírus elterjedhet a faluban, és az sem érdekelte, hogy országszerte lemondták a március 15-i ünnepségeket, és hogy a kormány egymástól való távolmaradásra szólítja fel az embereket, különös tekintettel az idősekre.

A polgármester asszony nemcsak a márciusi 15-i ünnepséget tartotta meg kisiskolásokkal, hanem az önkormányzat dolgozóival még egy 90 éves nő otthonába is kivonult, hogy átadjon egy kitüntetést

A szabadságharc évfordulója alkalmából a szoborkoszorúzást ugyan szűk körben tartotta meg vasárnap, csak néhány gyerek mehetett el rá, akik aranyosan fogták egymás kezét. (A gyerekek arcát mi takartuk ki.)

Hétfőn pedig, miközben az ország összes időse magára zárta az ajtót, ellátogattak egy idős nőhöz az önkormányzat dolgozóival együtt, hogy átadjanak egy Orbán Viktor által is aláírt emléklapot.

Fotó: Kitti

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér